Avtoplin Prins

Avtoplin - PRINS

AVTOPLIN - PRINS

V našem podjetju se ukvarjamo s predelavami vozil na avtoplin in smo pooblaščeni serviser podjetja Prins.

Prins ima več kot štiridesetletne izkušnje s proizvodnjo in vgradnjami avtoplinskih naprav. Avtoplin je trenutno najdostopnejša alternativa drugim fosilnim gorivom in tudi pri nas postaja vse bolj popularna.

Prins je med prvimi pričel z vgradnjami avtoplina v Sloveniji pred šestnajstimi leti, postavili smo temelje kvaliteti vgradnje avtoplina na slovenskem tržišču. Vedno stremimo k najvišji možni kvaliteti tako materialov kot same izvedbe vgradnje. To lahko potrdijo vse naše stranke, nekatere med njimi se vozijo na avtoplin že več kot 10 let in so prevozile že več 100.000 km na avtoplin. Mnoge med njimi tudi več kot 400.000km. Vse naše stranke skupaj so prevozile v zadnjih šestnajstih letih že več deset milijonov km.

Kvaliteta našega sistema in razvejanost naše mreže omogoča, da imamo najboljšo garancijo na vgrajeno napravo za avtoplin Prins, ki velja v celotni Evropi. Poleg tega nam kvaliteta naprave omogoča tudi servisni interval, ki je le na vsakih 30.000 km, ne glede na obdobje v katerem prevozite to razdaljo. Tako prihranite ne le denar, temveč tudi vaš čas, saj vam ni potrebno pogosto obiskovati servisa.

Zaradi nenehnih izboljšav tako našega avtoplinskega sistema in zaradi naše obveze do zadovoljstva strank smo v preteklih letih skupaj z matičnim podjetjem Prins vložili ogromno v razvoj. Tako je največja pridobitev naš edinstven elektronski sistem za mazanje ventilov Valve Care. Ta omogoča popolno mazanje ventilov v vseh pogojih delovanja motorja. Valve Care sistem deluje le v kombinaciji s Prins avtoplinsko napravo.

V zadnjih petih letih smo razvili tudi avtoplinski sistem za motorje z direktnim vbrizgom. Za motorje z direktnim vbrizgom imamo sedaj na voljo dva sistema za vbrizg avtoplina: Prins VSI-DI (vbrizg plinaste faze) in Prins Direct Liqui Max (vbrizg tekoče faze).

Na avtoplin pa predelamo tudi dizelske motorje, kjer predelujemo tovorna vozila in kombinirana vozila.

Poleg tega smo tudi uvoznik za sisteme za mazanje ventilov Flash Lube, ki jih lahko vgradimo na katerokoli vozilo z vgrajeno katerokoli avtoplinsko napravo. Flash Lube je tako imenovani univerzalni sistem za mazanje ventilov, ki se uporablja za vozila predelana na avtoplin.