O nas

Podjetje IQ Sistemi d.o.o. se že več kot 10 let ukvarja s predelavami vozil na avtoplin. Avtoplin je trenutno najbolj dostopno in najcenejša alternativa bencinu in nafti. Pri predelavah vozil na avtoplin sodelujemo s podjetjem Prins in smo uradni zastopnik in uvoznik podjetja Prins za Slovenijo in ostale države v regiji.
Prins ima skoraj štiridesetletne izkušnje s predelavami vozil na avtoplin in je vodilno podjetje za razvoj alternativnih pogonov že skoraj 40 let. Svoj sloves si je Prins pridobil z odličnostjo in vrhunskimi izdelki za avtoplin, ter podporo svojim OEM partnerjem, distributerjem in strankam. Vedno iščemo najbolj zanesljive in stroškovno učinkovite rešitve za širok spekter različnih tipov motorjev, ki so na voljo danes.

V sodelovanju s Keihin Corporation iz Japonske, enim najpomembnejših svetovnih proizvajalcev sistemov za vbrizg goriva, je Prins razvil visokotehnološki sekvenčni sistem za vbrizgavanje avtoplina (VSI sistem), ki je primeren tako za utekočinjeni naftni plin (LPG) in stisnjeni zemeljski plin (CNG).

Prins tesno sodeluje s svojimi globalnimi partnerji uvozniki na trgu avtoplina, da lahko zagotavlja najboljše delovanje in razvoj najnovejših tehnologij na področju avtoplina. Iščemo samo najboljše rešitve tako za eno-točkovne, več-točkovne sisteme vbrizga avtoplina, kot tudi za sisteme z dvojnim vbrizgom.

Prins ima potrjen NEN-EN-ISO-9001:2008 certifikat. Vse komponente so terstirane v hiši in v skladu z EU-R67-01/R110/R115, CSA in predpisi EPA. Kvaliteta Prins izdelkov temelji na 100% preverjanju vsakega izdelka pred prodajo.

Prins je globalni dobavitelj sistemov in sestavnih delov za avtoplin za avtomobile, avtobuse, tovorna vozila, industrijo in morski promet. Prins ima svoje distribucijske kanale v več kot 50 državah. Njegova velika mreža predanih strokovnjakov na področju avtoplina zagotavlja popolno poprodajno in tehnično podporo vsem strankam.