Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je možna vgradnja v dizelsko vozilo?

Vgradnja je možna v vsak motor, bencinski ali dizelski. Razlika je v tako imenovanih detajlih kot so način vgradnje, potrebni material in zahtevnost predelave. 

Ali je res, da vgradnja ni mogoča v turbo motorje?

Vgradnja naših plinskih naprav je mogoča v vsak bencinski motor, tudi tiste s turbom in kompresorjem. kot edini na svetu vgrajujemo za ta vozila posebne sisteme, ki se razlikujejo od običajnih. Zato lahko predelamo tudi vozila z več kot 400KM.

Ali lahko napravo prenesem na drugo vozilo?

Naše naprave je vedno mogoče prenesti na drugo vozilo. Ni potrebno, da ostane v vašem starem vozilu, prenesli jo bomo v vaše novo vozilo. To nam omogoča uporaba posebnih injektorjev (edini na svetu) za vbrizgavanje plina in posebno zmogljiv uparjalnik.

Ali je normalno, da mi sveti "check engine" lučka?

NE!!!  Po predelavi se mora vozilo obnašati enako kot na bencinu. Vse prepogosto opažamo, da nekateri monterji skušajo prepričati stranke, da je to normalno. Gre za napako v delovanju in jo je treba nemudoma odpraviti. Po predelavi na plin s PRINS napravami vam ne sme in vam tudi ne sveti opozorilna lučka. 

So nekatera vozila res občutljiva na plin in katera?

Res je. Nekatera vozila oziroma motorji so res občutljivi na plin. Temu se lahko izognete z vgradnjo posebnega sistema Valve Care. Ta poskrbi za mazanje ventilov med vožnjo na plin v vseh pogojih delovanja. Obstajajo tudi mehanski sistemi, ki pa ne delujejo brezhibno in poškodbe na motorjih se kljub uporabi teh poceni mehanskih sistemov dogajajo. Ali je vaše vozilo občutljivo na plin ali ne lahko preverite pri kateremkoli uradnem Prins monterju.