VSI-LPG sistem

VSI-LPG sistem

VSI je kratica za "Vapour sequential Injection«. VSI-LPG je trenutno najbolj napreden plinski sistem, ki je na voljo na tržišču. S sistemom VSI-LPG ne občutite nobene razlike med vožnjo na bencin ali utekočinjeni naftni plin.

VSI-LPG sistem je razvit v tesnem sodelovanju z Keihin Corporation iz Japonske, enim vodilnih svetovnih proizvajalcev sistemov za vbrizg. Keihin je ime, ki stoji za OEM kakovostjo in zanesljivostjo. Prins je tako edini na svetu z OEM kvaliteto injektorjev za avtoplin.

VSI-LPG sistem je popolnoma integriran v obliki "master - slave" metode z originalnim računalnikom v vozilu, zaradi česar je (E)OBD združljivih, zato signal emulacije ni potreben.

Ključne sestavine sistema so različni elementi, vsi OEM kakovosti in izdelani posebej za avtoplin. Vsi elementi so izdelani v skladu z najstrožjimi predpisi in certifikati. Vgradnja sestavnih delov je zelo enostavna zaradi kompaktnega oblikovanja.

Sistem je edinstven in ima posebej prirejeno programsko opremo s katero je mogoče diagnosticirati in natančno nastavljati delovanje vozila na avtoplin. Tako dosežemo najboljše rezultate tako pri samem udobju med vožnjo, uporabnostjo in tudi zmanjšanju emisij.

Za skladiščenje avtoplina so na voljo različne možnosti vgradnje rezervoarja. Večinoma se vgrajuje v prostor za rezervno kolo, v nekaterih primerih pa tudi v prtljažni prostor. Možna je tudi vgradnja dveh ali treh rezervoarjev za avtoplin.

  • VSI-LPG sistem
  • VSI-LPG sistem
  • VSI-LPG sistem