Predelava na avtoplin

Predelava na avtoplin

Prins avtoplinski sistem se je izkazal kot najboljši na tržišču s svojo kvaliteto, delovanjem in življenjsko dobo.
Sedaj vgrajujemo naslednjo generacijo avtoplinskega sistema (VSI-2). Ta se od prejšnje razlikuje po še zmogljivejši računalniški enoti in stikalu, ki ga lahko prilagodimo vsakemu vozilu posebej. Osvetlitev stikala je namreč individualno prilagodljiva glede na barvo osvetlitve armature posameznega vozila. 

Prins dejansko uporablja injektorje za vbrizgavanje avtoplina in ne le navadnih elektromagnetnih ventilov, zato je vbrizg avtoplina popolnoma linearen tako kot na bencinu. Moč motorja zato ostane enaka.
Sistem je računalniško voden in deluje avtomatsko in seveda deluje na podlagi "real time" vbrizga avtoplina.

Predelava vozila traja 2-3 dni, saj se vsakemu vozilu posvetimo do namjanjše podrobnosti. Vsi elementi pod motornim pokrovom so pritrjeni s po meri narejenimi nosilci iz nerjaveče pločevine. To je sicer zamudno, a vam na daljši rok prinese ne le zanesljivost delovanja vseh komponent, temveč tudi estetsko vgrajen avtoplinski sistem, kjer je vse pospravljeno in vgrajeno kot bi bilo vgrajeno že v tovarni.

Rezervoar vgradimo po želji, na voljo je veliko različnih rezervoarjev. Namesto rezervnega kolesa pa gre običajno v manjša vozila 40-55 litrov, v srednje velika vozila 50-65 litrov in večja vozila 60-75 litrov.
Za nekatera res velika vozila je možna vgradnja rezervoarjev za avtoplin tudi do 105 litrov (npr: Dodge RAM,...).

Servis Prins avtoplinske naprave je le na vsakih 30.000 km. Drugo vzdrževanje ni potrebno..

 

V primeru, da imate dodatna vprašanja lahko pokličete na 031 370 670.

  • Predelava na avtoplin
  • Predelava na avtoplin
  • Predelava na avtoplin
  • Predelava na avtoplin
  • Predelava na avtoplin